خبرنگاران شجاع در سنگر خبرنگاری، وظیفه مقابله با دشمن را برعهده دارند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نماینده شیراز: شأن نظارتی مجلس درباره بازار ارز فعال شود| کمیته‌ای از نمایندگان اتفاقات را بررسی کند

  • کد خبر: ۱۵۲۳۱۹
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۵
نماینده شیراز: شأن نظارتی مجلس درباره بازار ارز فعال شود| کمیته‌ای از نمایندگان اتفاقات را بررسی کند
نماینده مردم شیراز در مجلس گفت: مردم از ما سوال می‌کنند که نتیجه نشست غیرعلنی مجلس درخصوص بازار ارز چه بوده است، تقاضا دارم کمیته‌ای از نمایندگان مسائل را بررسی کند تا پاسخی برای مردم داشته باشیم.

به گزارش شهرآرانیوز، روح‌الله نجابت در نشست علنی نوبت صبح امروز (دوشنبه ۸ اسفندماه) مجلس در جریان بررسی بخش درآمدی لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور، در تذکری به استناد بند ۱۱ ماده ۲۲ آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی خطاب به رئیس مجلس گفت: روز گذشته در نوبت صبح و در پاسخ به یکی از همکاران گفتید درخصوص ارز و جلسه غیرعلنی که تشکیل شد، قرار است دولت کمیته‌ای تشکیل دهد، جدای از اینکه این پیشنهاد چه کسی بود و چه چیزی اتفاق افتاد، در این جنگ ترکیبی که می‌گوییم ادامه اتفاقات پاییز سال جاری است، نقش مجلس مشخص نیست.

نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس ادامه داد: در شرایطی که در حال بررسی لایحه بودجه هستیم و همکاران نیز وقت می‌گذارند و مردم نیز از ما سوال می‌کنند که چه اتفاقی درخصوص ارز رخ می‌دهد، درخواستی که از شما دارم با توجه به اینکه می‌دانم دلسوز نظام، کشور و انقلاب هستید، این است که شأن نظارتی مجلس را فعال کنید.

وی عنوان کرد: کمیته‌ای از نمایندگان بررسی کنند که چه اتفاقی در حال رخ‌دادن است تا ما نیز برای مردم جوابی داشته باشیم. مردم از ما سوال می‌کنند که حاصل جلسه غیرعلنی چه شد. گزارش‌های جسته و گریخته‌ای از نشست غیرعلنی مجلس منتشر شد، شما بگویید تاثیر این جلسه چه بود؟ تنها گزاره‌ای که ارائه شد این بود که قرار است کمیته‌ای تشکیل شود که تاکنون دولت نیز در این خصوص اقدامی نکرده است. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->